Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram

El mÚs vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de Balaguer 

Camins de Pla i Muntanya

Programa dedicat a difondre les activitats del Centre Excursionista de Balaguer a part de donar a conèixer llocs d’interès turístic per l’excursionista. 

Emissió: el darrer dilluns de cada mes a les 9 del matí i re difusió a les 8 del vespre. 
Direcció i presentació: Centre Excursionista de Balaguer.  
 


Galeria d'imatges:

Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Fotos del programa
Programa especial
Fotos del programa

 

Ràdio a la carta:

Camins setembre 2022

Al Camins del pla i la muntanya de setembre recorrerem la comarca per descobrir les seves ermites amb l’exposició La Noguera mística 432 del Museu de la Noguera i les monges del monestir de Santa Maria de Refet.

Camins 27-06-2022

Al Camins del pla i la muntanya de juny entrevistarem a l’esportista Marc Pinsach que acaba de presentar el llibre Córrer i competir per pensar i viure

Camins 30-05-2022

Aquest Camins del pla i la muntanya de maig descobrirem dos nous esports més enllà de caminar.

Enric Sangrà, geòleg especialista en divulgació i educació ambiental, ens parlarà del plogging, una combinació de córrer i recollir deixalles.

També conversarem de marxa aquàtica amb Josep Casanovas, vicepresident de la FEEC i president del Comitè Català de Marxa Aquàtica.

Camins recomanacions llibres

El Camins del pla i la muntanya d’abril us recomana uns quants llibres de muntanya

Camins 25-04-2022

El Camins del pla i la muntanya d’abril us porta ‘La muntanya poètica’. Un programa on conversarem amb Eva Font, de la @Biblio_Balaguer Margarida de Montferrat, entrevistarem Miquel Ylla, president de l’Associació del @LlibreMuntanya, i us recomanarem uns quants llibres de muntanya.

Camins 28-03-2022

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, el programa del Centre Excursionista de Balaguer, parlarem del passat, present i futur del canal d’Urgell amb: Francesc Canosa, periodista i escriptor; Maribel Pedrol, de l’Espai cultural Canal d’Urgell; Josep Maria Falip, de la Plataforma Canal Viu.

Camins, reportatge música i muntanya

Camins del pla i la muntanya

En aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, un espai del Centre Excursionista de Balaguer, parlarem de ‘MÚSICA I MUNTANYA ’ amb Jordi Mestre i Arnau Obiols

Camins 31-01-2022

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, fem un repàs al calendari del CENTRE EXCURSIONISTA, parlarem de L’AMPLIACIÓ DEL ROCÒDROM DE BALAGUER i tindrem el reportatge “2 REINES I 9 REIS, LA TRAVESSA DE LES TRAVESSES”

Reportatge RUBEN GARCIA

El Ruben Garcia és llicenciat en Ciències Ambientals i des de fa més de 15 anys treballa en el món de la consultoria ambiental i de prevenció de riscos per a diferents consultores internacionals. Conversem amb ell dels seus viatges i la seva professió.

Reportatge FRANCESC BAILON

Llicenciat en Antropologia Cultural, Francesc Bailón està especialitzat en la cultura inuit. Des de 1997 es dedica a l’estudi i investigació dels pobles de l’Àrtic. Al programa el vam entrevistar el 2015 i després de 6 anys d’entrevistar-lo, li preguntem com ha canviat la vida a les zones polars i quina ha sigut l’afectació de la pandèmia.

Reportatge FRANCESC ALCAZAR

Francesc Alcazar, és un vell conegut del centre i del programa, que ja vam entrevistar fa uns anys. Buscant per internet alguna agència de viatges a l’Antàrtida ens va sortir la seva empresa: Birding lleida expedicions. Una agència de viatges ubicada a Agramunt que des de 2009 es dediquen a organitzar expedicions, observació de fauna, trekking, aventures, creuers…

Camins del pla i la muntanya 27-12-2021

Al programa de Camins de desembre, hem explorat els pols del planeta de la mà de Francesc Bailon, antropòleg especialitzat en cultures àrtiques, Ruben Garcia, viatger autònom i consultor mediambiental, i Francesc Alcazar promotor d’expedicions a l’Antàrtida.

Camins, reportatge del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Camins 29-11-2021

Camins 25-10-2021

En aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA s’emet el reportatge ‘Escampada’. ‘Escampada’ és una trobada anual del Centre Excursionista de Balaguer, on es pot combinar cultura i esport a la natura.

Camins 27-09-2021

En aquest programa parlem amb Eduard Vendrell sobre les esllavissades a Sant Llorenç de Montgai i us proposem el nostre reportatge ‘Volta a l’Estany’ un reportatge sobre l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

Camins 'Volta a l’Estany' 27-09-2021

En aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA s’emet el reportatge de l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana. Una llacuna situada a la comarca del Pla d’Urgell. Es tracta d’un espai natural recuperat l’any 2005 després que hagués estat dessecat als anys cinquanta. Avui en dia és la tercera zona humida més important de Catalunya.

Camins ESTIU 13-09-2021

En aquesta darrera edició estiu del programa CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, recuperem l’entrevista mantinguda amb Lluís Garrofé per parlar de la seva vida, dedicada a la docència i a l’excursionisme.

Camins ESTIU 06-09-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, recuperem el programa dedicat a Sant Jordi, explicant les propostes del centre excursionista per promoure la cultura entre els socis.
Conversem amb Jaume Casals de la llibreria La Noguera i amb l’historiador geògraf i escriptor, Francesc Roma.

Camins ESTIU 30-08-2021

Aquest dilluns CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, recuperem el programa dedicat a la dona i la muntanya, amb l’opinió de sòcies del Centre Excursionista de Balaguer i l’entrevista a Araceli Segarra.

Camins ESTIU 23-08-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, estiu, recuperem l’entrevista a Albert Cortés, fill de l’excursionista Manel Cortés, i també l’entrevista a Jordi Mestre per parlar del projecte Soul Mountain.

Camins ESTIU 16-08-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA estiu, recuperem un programa del gener, dedicat a homenatjar els guanyadors del premi Vèrtex Paco Antillach i Antònia Ortiz, i a Sergi Mingote, un dels alpinistes que va morir en l’expedició del K2.

Camins ESTIU 09-08-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, recuperem el programa especial de desembre, amb la participació de tots els components del programa al llarg de la seva història.

Camins ESTIU 02-08-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA estiu, recuperem la xerrada amb sèniors del centre excursionista de #Balaguer, Josep Maria Segovia i Amador Bonet, per parlar de passat i futur de l’excursionisme.

Camins ESTIU 26-07-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA estiu, recuperem la taula rodona amb Jordi Esteve, Agustín Falcon i Anna Puyal, socis del centre excursionista.

Camins ESTIU 19-07-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA, recuperem l’entrevista que vam fer a l’alpinista balaguerina, Laura Castellarnau, la primera dona que ha fet tots els 3.000 del Pirineu.

Camins 28-06-2021

Aquest CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA del mes de juny farem balanç de la temporada amb els membres de la junta del Centre Excursionista de Balaguer.

Camins 31-05-2021

Al CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA conversarem amb Lluís Garrofé, membre històric del centre, sobre la seva trajectòria, i farem un repàs a l’actualitat del Centre Excursionista de Balaguer.

Camins 26-04-2021

Al programa CAMINS DEL PLA I LA MUNTANYA entrevistem a Jaume Casals de la llibreria La Noguera, i a l’historiador, geògraf i escriptor Francesc Roma, que ens parlarà d’alguns dels seus llibres.


>> Programes anteriors a la ràdio a la carta <<


Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt