Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-09-2018

Alumnes de l'escola Vedruna Balaguer rebran el proper dilluns 1 d'octubre estudiants del projecte erasmus 'Start Up your Career Successfully'. Durant 5 dies visitaran Balaguer i entorn i faran tallers per millorar el seu currículum

El projecte Erasmus ‘Start Up your Career Successfully’ va començar a l'octubre de l'any 2017 i és finançat per la Unió Europea. L’objectiu del projecte és donar eines als nois i noies per a una millor inserció en el mercat laboral. 
 
Hi  participen durant dos anys 18 alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat de l’escola Vedruna Balaguer juntament amb 18 estudiants de cada una de les altres escoles: l’escola ‘Paisiy Hilendarski’ de Zlatitza, a Bulgària i que en són els coordinadors; ‘Anghel Saligny’, a Rosiorii de Vede, a Romania; i l’Escola Profissional  de Montijo, a  Portugal.  
 
Una part de les tasques són en entorn virtual i d’altres es fan al llarg de diferents trobades transnacionals. Com que la llengua vehicular és l’anglès, els participants tenen l’oportunitat de parlar-lo i millorar-lo en una situació de comunicació real. 
 
Durant aquest any de projecte els alumnes participants dels diferents centres educatius, inclòs Vedruna Balaguer han estat ja a Portugal i Romania. 
Ara durant cinc intensos dies els alumnes búlgars, romanesos i portuguesos visitaran Balaguer, on conjuntament amb els de l'Escola Vedruna realitzaran diferents tallers sobre el mercat laboral, les habilitats que necessiten en el mercat de treball de l’Europa del segle XXI i prepararan el seu currículum. Durant l'estada es visitaran empreses de la comarca i es faran també activitats per conèixer la cultura catalana i Balaguer. També es farà un taller al Museu de l'Or.  
 
El projecte acabarà el proper mes d'abril, a Bulgària. 
 
L’estada a Balaguer comença el proper dilluns, dia 1, a les 10 del matí, a l’Ajuntament on l’alcalde rebrà al grup de participants. 
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt