Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

23-10-2018

Divuit alumnes de 1r de Batxillerat de l'Escola Vedruna Balaguer, participen al projecte Erasmus 'Start Up your Career Successfully'

Divuit alumnes de 1r de Batxillerat de l’Escola Vedruna Balaguer, juntament amb 18 estudiants de  les escoles ‘Paisiy Hilendarski’, de Zlatitza  (Bulgària), ‘Anghel Saligny’, de Rosiorii de Vede (Romania) i de l’Escola Profissional  de Montijo (Portugal) han dut a terme, des de l’1 al 5 d’octubre, un seguit d’activitats dins el projecte Erasmus ‘Start Up your Career Successfully’. 
 
Durant l’estada a Balaguer  han realitzat  diferents tallers relacionats amb el mercat laboral, amb les habilitats que necessiten en el mercat de treball de l’Europa del segle XXI i amb la preparació  del seu currículum. També han visitat empreses de la comarca i equipaments de la ciutat, com el Museu de l’Or. Al llarg d’aquests dies,  han participat en  diverses activitats per mostrar-los la cultura catalana i han estat rebuts, a l’Ajuntament, per l’alcalde de la ciutat.
 
L’ octubre del 2017 va començar aquest projecte que és  finançat per la Unió Europea. El seu objectiu és donar eines als nois i noies per una millor inserció en el mercat laboral. Una part de les tasques són en entorn virtual i d’altres es fan al llarg de diferents trobades transnacionals. La llengua vehicular és l’anglès. Així, doncs, tenen l’oportunitat de parlar-lo i millorar-lo en una situació de comunicació real.
 
L’Escola Vedruna Balaguer és el tercer centre que acull la trobada. Anteriorment havien estat a  Portugal i a Romania. La cloenda és prevista, a Bulgària, l’abril de 2019.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt