Diumenge 05 d'Abril
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

24-04-2019

La Biblioteca Municipal de Balaguer acull la presentació del llibre A COP D'HUMOR (O NO) del dibuixant Ermengol

Avui dimecres la Biblioteca Margarida de Monferrat ha acollit la presentació del llibre A COP D’HUMOR (O NO) d’Ermengol, amb pròleg a càrrec del President Carles Puigdemont.
 
En la presentació han participat a més del propi autor, Armengol Tolsà Badia; el Paer en Cap, Jordi Ignasi Vidal; la  periodista i politòloga, Magda Gregori i el també periodista i escriptor, David Marin.
 
Aquest no és un llibre només per fer riure. És un llibre per fer pensar. Un recull de vinyetes que desenes de periodistes, polítics, escriptors i activistes acompanyen amb la seva veu crítica.   
 
Els dibuixos de l’Ermengol, punyents i esmolats, són un esclat resplendent d’ironia i colors que vol passejar, en aquest llibre, pels últims temps de la realitat que vivim. Com no podia ser altrament, la petja de l’1 d’octubre de 2017 hi és molt present.
 
Armengol Tolsà Badia, conegut com Ermengol, neix a Canals (Córdoba-Argentina) el 1958. Comença a publicar els seus dibuixos el 1979 a la revista d’humor Hortensia (Córdoba). S’instal•la a Catalunya el 1985. Ha col•laborat al diari Segre, al Diari d’Andorra i a altres publicacions d’àmbit local, nacional i internacional. Ha estat director d’art de l’Editorial Orsai i director de la revista satírica, La Quera de Pagès Editors i és autor de diversos llibres. En el camp de l’educació artística, inaugura l’Escola Ermengol el 2016. Actualment publica acudits gràfics al diari La Mañana.
 

 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt