Balaguer ha celebrat aquest vespre el primer dels actes de la festa de l'Harpia, una ruta gastronòmica per un total de deu bars i restaurants de la ciutat

Per Ràdio Balaguer
664 visites
Cfa4978Aa175D428Cc13Aeeef573625Amossadesmedievals20242

La ruta, en què es poden degustar diferents tapes i plats medievals cuinats per a l'ocasió, s'ha organitzat sota el nom de "Mossades medievals" i ha anat acompanyada d'una cercavila amb el grup Els Taverners i Maria Bullfaraines.

També durant el recorregut les tècniques del Museu han explicat a les persones assistents els plats elaborats pels diferents establiments, com era la cuina medieval, els ingredients que s'utilitzaven o el ritual per seure a taula.

Segons la directora de l'equipament, Carme Alòs, és precisament aquest marc teòric i científic de la festa de Balaguer "el que la diferencia d'altres mercats medievals que es fan arreu".

A la ruta gastronòmica hi participen: Barbar, Nomad Boke&Coffee, Niu Cup, Sant jordi, Lo Bistró de cal Pepito, Foc lent, 1900, Tito, Les tres Bruixes i La Rosaleda. 

Els diferents plats i tapes es poden degustar en el marc de l'Harpia fins el proper diumenge 26 de maig.

El mes destacat

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar