L'escriptor gastronòmic, Josep Maria Morell, presenta avui a Balaguer el seu darrer llibre, 'La cuina dels dijous', un recull de les millors receptes que l'autor ha explicat durant els darrers deu anys al programa de Ràdio Balaguer, 'La cuina al dia'.

Per Ràdio Balaguer
890 visites
D24E8652B3Bb7Acb6D2188E5B19E2Eacllibre
L'escriptor gastronòmic, Josep Maria Morell, presenta avui a Balaguer el seu darrer llibre, "La cuina dels dijous", un recull de les millors receptes que l'autor ha explicat durant els darrers deu anys al programa de Ràdio Balaguer, "La cuina al dia", que s'emet cada dijous.
 
El llibre ha estat editat per Pagès editors amb la col.laboració de l'Ajuntament.
 
Des de l'editorial, parlen de l'autor com una persona activa, que no para mai i amb una gran militància culinària i cultural.
 
Joana Soto és editora de Pagès editors.
 
Àudio 
 
Joan Soto també destaca la bona acollida que habitualment tenen els llibres de cuina.
 
Àudio 
 
"La cuina dels dijous", l'onzè llibre que Josep Maria Morell, publica amb Pagès Editors, compta amb 152 receptes, totes elles, molt fàcils de fer i molt econòmiques. La més barata costa 1,5 euros per persona i la més cara 5.
 
La presentació del llibre, amb il•lustracions d'Àlex Nieto, es farà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Balaguer en una edició especial del programa "La cuina al dia" en rigorós directe. El programa comptarà amb la col•laboració de diferents personalitats relacionades amb el món de la restauració i la gastronomia en general, hi haurà entrevistes, tertúlies, el sorteig de quatre llibres, diferents degustacions i el regal als assistents d'un pergamí amb una recepta del llibre, gentilesa de Ràdio Balaguer.
 
L'acte està obert a tot el públic. Tindrà lloc a partir de les onze del matí i fins a la una del migdia i, un cop s'acabi el programa, l'autor signarà llibres a tothom que ho desitgi.
 
Les persones que intervindran en el programa són: Josep Baldomà, gerent d'Inalba-Pànem;  Josep Fortuny, assentador de fruites i verdures; Josep Prior, artesà de la carn; Francest Molins, metre i propietari del restaurant Cal Xirriclo; Manel Llaràs Vilaplana, president de la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers; Joan Santamaria, president de l'Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d'Urgell; Josep Maria Castelló, delegat d'aigües de Vichy Catalan a Andorra-Lleida-Aragó;  Miquel Garcia, dels Cellers la Gravera; Jordi Delsams, director de Delsams Torrefacció Artesana; Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer; Joan Biscarri, regidor de Cultura; Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors i Milenio de Lleida; Josep Vallverdú, autor del pròleg del llibre; i Vidal Vidal, escriptor, articulista i autor de l'epíleg de "La cuina dels dijous".
 

Notícies relacionades

Altres notícies que et poden interessar