Troba'ns a les xarxes socials:

Pgina a Facebook Pgina a Twitter Perfil a InstagramLes ltimes notcies al teu Telegram:

Telegram

El ms vist la darrera setmana:
<#PopularArticles#>Ajuntament de BalaguerPROGRAMES
Especial de Sant Jordi

Programa especial de Sant Jordi 2021 des de la Plaça del Mercadal.
Actualicat

Un espai dedicat a la música catalana i a repassar l'actualitat de la música de casa nostra.
Actualitat plural

Programa dedicat a repassar la actualitat de Balaguer amb el diferents grups polítics presents a l'ajuntament de Balaguer.
Agrografia

Programa on es parla del present i el futur del sector agrícola i ramader. L'actualitat del sector agroalimentari i del món rural, amb notícies i entrevistes.
Atura't

Un programa impulsat per l'àrea de Educació, Igualtat i Nova ciutadania de la Paeria de Balaguer .
Camins del pla i la muntanya

L'espai del Centre Excursionista de Balaguer, amb informacions d'interès del món excursionista en general.
Coblejant

Un programa dedicat al món de la sardana presentat per la calellenca Queralt Pedemonte i realitzat per Ràdio Calella.
Directe a la Paeria

Programa dedicat a l'actualitat de la ciutat així com als diferents projectes de la Paeria. Compta amb la presència als estudis del paer en cap i la participació dels oients a través de la línia telefònica.
El disc de la setmana

El programa musical analitza cada setmana un disc o treball musical amb especial atenció als artistes de casa nostra.
El Ple

Retransmissió en directe del ple de la Paeria de Balaguer.
Fent ruta

Un programa per descobrir l'oferta turística de les terres de Lleida i els Pinineus, amb entrevistes, recomanacions i agendes turístiques.
Freqüència social

Espai per donar a conèixer com funcionen els serveis socials de la comarca, quines ajudes i prestacions hi ha, qui les pot demanar, etc.
La cuina al dia

Programa dedicat a la cuina, amb receptes i consells, a més de consultes culinàries dels oients per correu electrònic i en directe per telèfon.
La música necessària

Un programa dedicat a l'apreciació musical; sobre l'art d'escoltar. El programa dels que vivim la música com una necessitat real.
La Noguera de prop

Un espai de conversa amb els diferents alcaldes de la comarca per conèixer de més a prop cadascun dels municipis que conformen la Noguera.
L'informatiu

Més enllà del nas

Espai dedicat al difondre l'activitat associativa i de les entitats de la ciutat, amb un tema social principal per programa, del qual es fa tertúlia, s'escolta l'opinió del carrer, i es recomanen recursos a la xarxa.
Pensa amb el CAP

Un programa mensual dedicat al món de la salut, que informa de les diferents campanyes, programes i activitats del CAP de Balaguer i del departament de Salut de la Generalitat.
Portes obertes

Un espai dedicat a donar a conèixer la tasca que es fa des de les diferents ÀREES DE LA PAERIA i que comptarà amb el paer i tècnics responsables de l'Àrea. Cada mes participarà un paer diferent.
Primera llista

Els 40 èxits de Primera Fila en format radiofònic amb en Marc Clapés. Repassa cada setmana les cançons que mÉs triomfen arreu del planeta, així com els artistes de casa que més ens agraden.
Què fem

Un espai per parlar de les activitats més destacades que es duran a terme a la nostra ciutat i comarca els propers dies. Inclou entrevistes i agenda d'actes.
Ràdio Balaguer punt cat

Programa dedicat al mon de la informàtica, amb novetats, consultes dels oients i altres continguts relacionats amb la informàtica i internet.
Salut i república

Espai setmanal que s'integra dins del programa Què Fem i que inclou la lectura d'un article d'opinió d'en Rafel Molina.
Va de llibres

Programa dedicat a la lectura i que fa un repàs a les darreres novetats literàries, així com recomanacions de lectures per diferents edats.
PROGRAMES ACTUALMENT FORA D'EMISSIÓ
5 minuts amb l'art

Espai de 5 minuts dedicat a la literatura i la música, amb la lectura de fragments literaris i l'audició d'una peça musical.
Amb ce trencada

Programa dedicat a la llengua catalana on es parla de lèxic, de llibres, de refranys i frases fetes...
La ràdio a l'escola

Un programa per apropar la ràdio a les escoles. L'espai compta amb la participació dels professors i dels alumnes, que són els encarregats de dur davant dels micròfons les propostes de cada escola.
Maracanà

Programa dedicat al Club de Futbol Balaguer, amb resum dels partits, opinions, entrevistes i concursos. Inclou a més l'espai "Territori Blau Grana" amb comentaris de l'actualitat del FC Barcelona.
Nit dance

El programa de Ràdio Balaguer que cada divendres i dissabte nit, us acosta les darreres novetats dins del món de la música dance i house.
Ona jove

Un programa en format magazine dedicat a les inquietuds del jovent i més concretament dels adolescents: què és el que pensen i opinen de tot el que passa al seu voltant, qu&egrave volen fer amb el seu futur en una societat cada vegada més individualitzada,...
Opinions compartides

A A Opinions compartides es parla de Balaguer i de la seva gent, a través de tertúlies i entrevistes, amb informacions variades del passat, del present i del futur, tot embolcallat amb la música més actual.

Òpera de la A a la Z

Un programa amb la voluntat d'endinsar-nos en el món de l'òpera, amb la introducció i audició de fragments d'aquest gènere musical.
QADAYA CHABAB

Amb una vessant d'integració realitzat per l'Associació de Joves Musulmans, aquesta entitat fa un espai en format magazine on s'explica mensualment qui són, què fan i les activitats que realitzen.
Tertúlia 21

Tertúlia 21 és un espai on s’analitza l’actualitat de Balaguer, de la comarca, del país i del món.
 
Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt