Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:
Logotip de CDMON

PORTADA

Salut i república 22-03-2019

Ni vergonya tenen

Sabíem que la GC no és el refugi habitual dels intel•lectuals espanyols ni de les ments més preclares del tradicional poble pla, ho sabíem, però tan rucs tampoc no ens ho podíem pensar, caram.

Una mica de control, una mica de seriositat.

Cal pensar que el ridícul del judici ho estan fent expressament. Menteixen per la gola amb total impunitat i l’ajut del Tribunal.

Era difícil però han portat la justícia espanyola (sic) a uns nivellets preocupants, però no passa res.

Ells tenen el judici fet i la sentència escrita i només deixen passar el temps fins que arribi el moment de dictar-la i bona nit.

Són els representants d’una mentalitat i d’una ideologia feixista i mentidera. Són els mateixos capaços de dir que el dia de la mani a Madrid hi havia 18.000 persones. I no es donen vergonya de dir-ho. Els informadors de tot el món que cobrien l’acte van parlar de cent mil o de cent vint mil. L’España imperial no.

Ni van publicar fotos ni van dir res per ràdio ni televisió.

El Sr. Borbó diu que estava esquiant.

Fet i debatut no hi va haver cap manifestació a Madrid.

El Casado com que ha embogit definitivament va parlar de las “manos sucias de color amarillo” i de no sé quines despeses públiques malversades en els viatges dels assistents. No sé si li valdrà com excusa, però ha perdut el cap.

Els de Podemos no sabien res.

Els socialistes estaven tots fent la migdiada. Vivaspañaglobal.

N’hi ha un fart. Però no afluixarem. Seguirem tossudament dempeus.

Com altre no, espanyols mai més.

Salut i república

 

Descarregar! (2:39min / 1MB)Salut i república 22-02-2019

 

Descarregar! (2:06min / 1MB)Salut i república 15-01-2019

De jutjat de guàrdia

No m’ho podia creure i ho he anat a preguntar a la patrulla dels Mossos que hi ha al davant del Jutjat de Balaguer i sí, és cert: des de fa un parell de setmanes, a la porta de tots i cadascun dels jutjats de Catalunya hi ha una patrulla de mossos 24 hores al dia. Tal com sona.

Diu que tenen el cotxe engegat però és pel fred que fa. Gasolina rai.

He volgut saber més i he preguntat sobre qui havia tingut tan brillant idea i ja m’han dit que no havia estat dels Mossos, que la cosa venia de més lluny. Directament de la Metròpoli. Algun geni del Ministèrio corresponent.

També he sabut que hi havia una amenaça explícita que si no feia el servei el cos dels Mossos, enviarien la Guàrdia Civil o la Policia Nacional. Es tracta d’humiliar-nos.

Estem en alerta terrorista, fan falta més Mossos i destinem un nombre important d’agents a fer el carallot a la porta dels jutjats.

Diu que és per a què no embrutin més les entrades dels jutjats.

Particularment això d’embrutar les portes dels jutjats em sembla una mica infantil perquè la merda que hi posen no la netegen pas els jutges ni els fiscals. Vull dir que tret de la foto tampoc no s’aclareix gran cosa.

Ja que estem, es podria deixar la merda a un altre lloc del poble amb un cartell que digui: “Això és per al jutjat” i posar una mica d’imaginació per tal de poder fer la foto sense embrutar res. Es un suggeriment.

Merdes a banda, tenir vora de dos mil mossos fent el pària tot el sant dia em sembla un cas de jutjat de guàrdia.

España, però…

Salut i república

Lectura de Joan Bové

 

Descarregar! (2:03min / 1MB)Salut i república 08-01-2019

Un judici, una farsa

Tothom sap que el judici que estan muntant contra els independentistes catalans és un farsa, una comèdia tràgica.

Ho saben especialment els jutges i advocats, fiscals, estudiosos del dret i personal adlàtere.

Fins i tot ho saben els antropòlegs i els sociòlegs. Ho sap tothom que ha estudiat alguna cosa del gènere.

Es tan evident, que el govern espanyol ha posat en marxa una campanya internacional per tal d’embrutar la imatge de Catalunya i mirar de netejar la imatge d’Espanya.

Estem parlant del govern espanyol que admet que la policia va parlar fins a tres vegades amb l’imam de Ripoll dies abans dels atemptats i no vol investigar el cas.

Aquestos volen netejar la imatge d’Espanya. Amb un ministre d’exteriors que va dient que les imatges del l’1 d’octubre són càrregues de la policia de Pinochet, o són imatges falses.

Diverses gàrgoles han dit que no calen observadors internacionals. Es tot tan legal, tan net que no cal que ho vegi ningú.

Qualsevol tribunal del món estaria content amb la presència de Noam Chomsky certificant que el judici havia estat just i correcte. Això seria un reconeixement mundial de la justícia espanyola.

Però no, Espanya, no. S’estimen més fer callar els observadors internacionals, burlar-se d’ells, menystenir-los i posar la bossa escrotal damunt la taula, com han fet els bons espanyols tota la vida. (Unamuno dixit, més o menys)

Ara han dit que calma, que el judici es retransmetrà en directe per televisió.

Estic segur que hi ha gent que s’ho creu.

Salut i república

 

Descarregar! (2:22min / 1MB)Salut i república 01-01-2019

 

Descarregar! (2:25min / 2MB)
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.net  
25600 Balaguer (La Noguera)